Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Šuljanje

Kada se Chuck Norris šulja on ne hoda po prstima on hoda po slomljenim kostima..

Miss Nokaut p.s.

Tuzla kupila hrvatski NFC : MMA organizacija nastavlja rad iz Bosne!
Nakon pauze od godinu dana i pregovora Nokaut Fighting Championship(NFC) promocija prodana je u BiH gospodinu Mirsadu Nokti koji je naglasio da se MMA priredbe nastavljaju u istom smijeru.
Radi se o poznatom BiH treneru kluba Ving Tchun kung fu kluba “Panther” i izborniku WuShu reprezentacije BiH Mirsad Paco Nokto. On je kao novi vlasnik i glavni izvršni direktor NFC-a naglasio da se MMA priredbe u pentagon kavezu nastavljaju.

"Borilačke vještine su moja opsesija i strast. Sa partnerima iz Engleske i Rusije odlučili smo napraviti nešto sa našom regijom u borilačkom sportu koji se najbrže razvija u svijetu. Vjerujem da je NFC najbolja prilika za mlade MMA borce jer se rezultati bilježe na Sherdogu. Također u planu nam je ući na europsko tržište. U 2019. imamo u planu dvije NFC Contest priredbe i jedan gala event koji će uslijediti u narednim mjesecima..""

Bivši predsjednik NFC-a, Marinko H. rekao je sljedeće:

"Oduševljen sam ishodom da moja ideja ide dalje. Ovo je dobro za MMA scenu u BiH koja se počela jako razvijati i trenutno je bolja od naše u Hrvatskoj. Oni imaju UFC borce a mi nemamo. Srbi su nas stigli. MMA u Europi snažno galopira i probija se prema svjetskoj razini dok naš neorganizirani savez ne radi ništa po pitanju klubova, boraca i priredbi.“

nokaut.hr