Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Chuck kod doktora

Kada Chuck Norris ide na operaciju, anestezija se mora dati kirurzima.

Miss Nokaut p.s.

KSW, MMA ludost: Engleski glumac na Iranskog Hulka

Nikad luđa MMA borba, Engleski glumac (145kg) na Iranskogi Hulka (180kg). VIDEO

I dok Britanac nema nikakvog praktičnog znanja u borilačkim sportovima, Iranski Hulk ipak poznaje hrvanje.

Britanac Martyn Ford, 36-godišnji glumac kojeg ste, između ostalog, mogli gledati u akcijskom hitu ''Kingsman: The Golden Circle'', pristao je ući u ring sa Sajadom Gharibijem, čovjekom nadimka Iranski Hulk. Borbu će organizirati poljska MMA organizacija KSW, ali još uvijek nije poznato u kojem gradu i kada.

Gharibiju je nadimak nadjenut stoga što teži čak 178 kilograma (visok je 185 centimetara), a svjetskoj se javnosti predstavio prije dvije godine kada je najavio da će se uključiti u rat u Siriji i pomoći pri razbijanju Islamske države.

I dok nije poznato je li u međuvremenu doista uzeo oružje u ruke, zna se da utege nije ispuštao, a tome svjedoče i brojne fotografije na njegovu profilu na Instagramu koji danas prati 400 tisuća ljudi.

Istina, ni Forda uz njegovih 204 centimetara i 143 kilograma ne bismo mogli opisati kao pahuljicu, ali Britanac nema nikakvoga praktičnog znanja u borilačkim sportovima, za razliku od iranskog suparnika koji ipak ima hrvačkog iskustva.

Štoviše, Ford se za tinejdžerskih dana bavio kriketom i maštao o velikoj karijeri u tom sportu te je još kao dvadesetogodišnjak težio samo 73 kilograma.

U međuvremenu se zbog ljubavi prema teretani udvostručio, a zbog svih tih silnih tetovaža nazvan je 'najzastrašujućim čovjekom na svijetu'.

Za spomenutu poljsku MMA organizaciju potpisao je tek nedavno, a tom prilikom kazao je da će svim sumnjičavcima pokazati da ima itekako što pokazati u ringu.

.

.

.

.

izvor: vecerni list