Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Lovacka prica

Chuck Norris je ispričao lovačku priču po istinitom događaju...

Miss Nokaut p.s.

KBK OEGA NASTUPILI NA „20. KUTINA OPEN“

10. studenog 2018. godine u Kutini je održan jubilarni dvadeseti međunarodni turnir na kojem je ove godine nastupilo 508 borca iz 64 kluba i 6 država.

KBK Omega je nastupio sa četiri starija kadeta u light contactu i jednim mlađim kadetom u point fightingu te su osvojili 3 medalje.

ROKO RIBARIĆ – 1. mjesto - mlađi kadet PF -32 kg. Roko je imao tri vrlo napete borbe .U prvoj pobjeđuje Slovenca 8-6, u drugoj borbi dobiva Bugara 9-6. Finale nije moglo biti napetije jer je otišlo nakon dodatne runde na Zlatni bod gdje Roko odličnom taktikom brzo osvaja bod i osvaja prvo mjesto.

LEON ŽAJGAR – 2. mjesto – stariji kadet LC -47 kg. Prvo borbu dobiva protiv favoriziranog Slovenca. Druga borba protiv protivnika iz Pule te obadva borca pokazuju svoj talent i borbenost. Suci su presudili u korist borca iz Pule ali obadvojici čestitke za prikazanu borbu.

MARKO LIOVIĆ – 3. mjesto – stariji kadet LC +69 kg

Po prvi puta su nastupili u novoj težinskoj kategoriji Petar Marijić i Stjepan Andrić uz novu težinsku i nova dobna kategorija, ostaju bez medalja ali su stekli novo iskustvo koje će im dobro doći za buduće nastupe.

Ekipu je vodio trener Robert Katušić.

.

p.l.