Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Supermen

Kad djeca idu na spavanje nose piđamu Supermena. Kad Supermen ide na spavanje on nosi piđamu Chuck Norrissa...

Miss Nokaut p.s.

VEGAS, FFC32: Busick vs Erslan

Ivan Erslan u Vegasu protiv vrhunskog grapplera Branka Busicka. Video i fight card...

Ivan Erslan mladi hrvatski MMA borac ovog će vikenda u USA ulazi u FFC ring protiv neporaženog američkog poluteška i vrhunskog grapplera Branka Busicka.

Član zagrebačkog American Top Teama u ovaj meč ulazi sa savršenih 6-0. Dvije je pobjede ostvario tehničkim nokautom u prvoj rundi, a posljednju pobjedu ostvario je prisiljavanjem na predaju (arm triangle choke) također u prvoj rundi. Ako niste znali, Ivan uz MMA ganja i boksačku karijeru i to kao sudionik Regionalne lige.

 Busick ima sjajnu udaračku sposobnost, no mnogi će se složiti da mu je njegov hrvački pedigre najjače oružje. Dvije pobjede je ostvario prekidom; u prvoj je slavio tehničkim nokautom, da bi u posljednjem nastupu u kolovozu protivnika svladao RNC-om za što mu je bila dovoljna minuta i pol.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će Busick odgovoriti na Ivanov sjajni boks i kako će Erslan neutralizirati Busickovo hrvanje. Podsjećamo, Erslan je u debiju za FFC svladao Ivicu Tadijanova podijeljenom sudačkom odlukom u, prema mišljenju mnogih, borbi večeri.

FFC 32 održat će se 19. listopada (u noći s petka na subotu po našem vremenu) u Fight Dome areni u Las Vegasu. Event će se sastojati isključivo od MMA mečeva, a doznat ćemo i tko će biti novi FFC prvak u teškoj kategoriji.

.
.
.
.
..
Izvor FFC