Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Sahara

Chuck Norris je prije radio kao drvosječa. U prašumi koja se zove Sahara.

Miss Nokaut p.s.

Bugarska, FINAL EIGHT: Monika Babić bori se za naslov svjetske prvakinje u kickboxingu

Svestrana Monika(25) studira kemiju i biologiju, a uz to i konobari. Sutra u Bugarskoj napada naslov svjetske prvakinje u disciplini K1.

Monika Babić, članica kickboxing kluba Leon Gym, godinama je jedna od najboljih kickboksačica u Hrvatskoj. Već godinama osvaja državne, europske i svjetske medalje, a sutra u Bugarskoj napada naslov svjetske prvakinje u disciplini K1.

 • "Da bih osvojila naslov, moram pobijediti u nekoliko borbi. Nije to samo jedna borba, nego Final Eight, turnir osam najboljih djevojaka na svijetu u ovoj disciplini" - rekla za 24sata.hr prije puta 25-godišnja Monika Babić, koja je u svojoj bogatoj kickboxing karijeri osvojila više od 50 medalja.
 • - "Ma tko će ih više pobrojiti..." - smije se Monika i nastavlja:

 • " Kickboxingom sam se počela baviti prije pet godina. U školi mi se sviđao jedan dečko koji se bavio kickboxingom. On me pozvao na prvi trening i odmah sam se zaljubila u ovaj sport."

 •  Monika već godinama uspješno spaja sport, posao i fakultet.

 • " Studiram kemiju i biologiju, na trećoj sam godini. Profesori mi zbog sporta maksimalno izlaze u susret. Treniram dvaput na dan, a konobarim u jednom cateringu. Oni su mi ujedno i sponzori" - kaže nam svestrana Monika Babić.

 • Nekad je bila i glumica.

 • "Glumila sam u kazalištu, a posudila sam glas za sinkronizirani film ‘Kralj lavova’" - otkriva Monika.

 • Nedavno je na jednoj kicboxing svečanosti u Zagrebu primila nagradu za iznimne uspjehe i rezultate u 2017. godini. Stalno je ponavljala da je gladna.

 • " Ha, ha, ja sam vam stalno gladna " - priznaje simpatična Monika, koja bi sutra mogla biti najbolja na svijetu. Svjesna je kako će morati odraditi četiri-pet sjajnih borbi, ali je uvjerena u dobro izdanje. Godinama pokazuje klasu, sad u Bugarskoj želi na sami vrh.

  IZVOR - 24sata.hr