Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Chuck kod doktora

Kada Chuck Norris ide na operaciju, anestezija se mora dati kirurzima.

Miss Nokaut p.s.

PROFI BOKS: Hrgović pobjedio Zumbana za samo 90 sekundi

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (25) uspješno je odradio ulazak u profesionalne boksačke vode pobjedom tehničkim nokautom..

Filip je u latvijskoj Rigi pobijedio iskusnog Brazilca Raphaela Zumbana Lovea (36) tehničkim nokautom u prvoj rundi nakon sam minutu i pol te opravdao ulogu favorita i osvajača brončane medalje na Olimpijskim igrama.

"Zapisana je prva pobjeda u profesionalnoj karijeri! Pobijedio sam tehničkim nokautom u prvoj rundi, hvala vam svima na podršci" - napisao je Hrgović na Facebooku. Bilo je to vrlo impresivno Hrgino izdanje protiv iskusnog Brazilca, a kao što se već dalo primijetiti prilikom službenog vaganja, ovo je Hrgovićeva najbolja forma u karijeri. Bivši boksač Leonarda Pijetraja večeras je izgledao zaista sjajno. Meč nije ni počeo, a Hrga je već bio na svojem protivniku. Iako ima 39 pobjeda u karijeri, Zumbano nije izgledao kao netko tko bi mogao zaprijetiti našem najboljem boksaču. Hrgović je serijom udaraca prolazio kroz Brazilčev gard kao kroz maslac i sudac je morao zaustaviti meč. Valja spomenuti da je Hrgović nakon rastanka s Pijetrajem prešao u čuveni njemački boksački klub Sauerland, a za ovaj meč angažirao je i kondicijskog trenera naše najbolje sprinterice Andree Ivančević.

d.u.