Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Babaroga

Kada babaroga ide spavati najprije pogleda da li joj je Chuck Norris u ormaru.

Miss Nokaut p.s.

Liverpool, GB: Goran Reljić postao prvak BKB

Engleska BKB organizacija koja radi boksačke priredbe golim šakama u Liverpoolu održala event na kojem su nastupali hrvati Goran Reljić i Ivan Gluhak..

Gran se izborio za poluteškaški pojas protiv Rickya Neldera  odlukom sudaca nakon pet rundi. Gluhak protiv Jamesa Higgya nakon tri runde odradio nerješeno..

Reljić na Facebooku:

“Još jedna borba je iza mene, ovoga puta radilo se o boksu bez rukavica. Bilo je zabavno iskustvo nastupati pod ovim pravilima i sretan sam što je sve dobro završilo. Skidam kapu Rickyju Nelderu koji je pokazao veliko srce u ovoj borbi. Imam sve najbolje za reći o BKB promociji i zahvaljujem im se na ovoj prilici. Sada kada je sve ovo iza mene, vrijeme je i da se zahvalim svojim trenerima, trening partnerima, prijateljima i svima koji su posljednjih mjeseci trpjeli moja sranja. Iza mene je težak period, ali sada je sve gotovo i ponovno osjećam glad za borbama. Posebno se zahvaljujem trenerima Khalidu Mahzoumu, Waldu Santa Cruzu i Vittoriju Valoriju koji su mi uz ulogu trenera obnašali i onu roditelja i prijatelja. Nikada ne bih uspio bez vaše pomoći, volim vas”

Gluhak na Facebooku:

“Ljudi, neriješen rezultat nakon tri runde makljaže. Iako sam pokraden i trebao sam pobijediti, dali su neriješeno jer je protivnik domaći borac. Svejedno, neka im bude na dušu. Ovo je velik izazov i pobjeda za mene! Ovu borbu i uspjeh posvećujem svojim najvećim ljubavima, ženi i kćeri."

z.m.