Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Šuljanje

Kada se Chuck Norris šulja on ne hoda po prstima on hoda po slomljenim kostima..

Miss Nokaut p.s.

Umro čovjek koji je pobijedio Chuck Norrisa..
Od posljedica zločudne bolesti preminuo je Joe Lewis koji je učinio nemoguće. Pobijedio je Chuck Norrisa..

 

Čovjek koji je na vrhuncu karijere pobjeđivao i slavnoga Chucka Norrisa i kojega su promotori, ali i kolege iz ringa proglasili 1983. najboljim borcem u povijesti, preminuo je od tumora mozga u 68. godini života. Zloćudna bolest dijagnosticirana mu je prošle godine, bio je i na operaciji kojom je tumor izvađen, ali tumor se vratio.

Lewis je rođen 1944. godine u Sjevernoj Karolini i već s 18 godina pridružio se marincima. Na Okinawi, gdje je bio raspoređen, trenirao je borilačke vještine pod paskom mnogih majstora i u samo sedam mjeseci došao je do crnoga pojasa. Kad se vratio u SAD privatno je trenirao s Bruce Leejem.

Amerikanac je dominirao borilačkim svijetom u 1960-ima i 70-ima, kad je postao i svjetski prvak u karateu. U tom razdoblju odmjerio je snage s najboljim borcima svijeta, a jedan je od rijetkih koji je uspio pobijediti Chucka Norrisa. Doduše, tek u trećem pokušaju, ali to ne umanjuje njegovu pobjedu. Lewis je borac s najviše titula među karatistima, a bio je pobjednik i prvoga Svjetskog prvenstva u karateu.

Nakon karatea, okrenuo se kickboxu, gdje je bio podjednako uspješan sa nekoliko naslova američkoga prvaka u teškoj kategoriji.

Kad mu je lani dijagnosticiran tumor doktori su mi rekli da ima ima 6-8 tjedana života ne bude li ga operirao. Odlučio se za operaciju i poživio još godinu i 45 dana... (Agencija VLM)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gol hr izvor